NL | FR
WELKOM op de site van TFTC, het opleidingscentrum van het Gemeenschappelijk Fonds van de Textielverzorging.

TFTC organiseert, coŲrdineert en financiert de opleidingsinspanningen voor arbeiders in de sector van de textielverzorging: (industriŽle) wasserijen, droogkuis, wassalons, linnenverhuurders enz.

Naast deze website kan u ook meer informatie vinden op de website van de Federatie van de Belgische Textielverzorging: www.fbt-online.be

Download de brochure met ons opleidingsaanbod voor 2018-2019
Opleiding in de kijker: Nederlands op de werkvloer

U weet het uit dagelijkse ervaring: voor anderstalige werknemers die het Nederlands onvoldoende beheersen, betekenen veiligheidsinstructies, personeelszaken, contacten met collega’s of opleiding al vlug een belangrijk obstakel.
Nederlands op de werkvloer is een vorm van begeleiding op de werkvloer door een bedrijfsexterne coach. Zowel de werknemer als de leidinggevende wordt betrokken bij de coaching. Een traject wordt opgestart na instemming van beide partijen. Er wordt bekeken wat er nodig is om de werknemer zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in de nieuwe job. U als werkgever staat in voor het aanleren van beroepstechnische vaardigheden, maar dat is niet altijd voldoende voor een succesvolle integratie. Andere aspecten blijken minstens zo belangrijk om de inwerkperiode te laten slagen.
Vraag nu informatie aan TFTC!