WERKEN OF STAGE
 
Stage lopen en werken in de sector

TFTC werkt samen met de VDAB aan de opleiding van werkzoekenden die in de sector van de wasserijen willen werken. Samen zorgen wij ervoor dat je als werkzoekende goed wordt geÔnformeerd en voorbereid op een job die echt bij jou past en die je veel voldoening geeft.

Tijdens de VDAB opleiding krijg je de mogelijkheid om stage te lopen in een bedrijf uit de sector. Die stage wordt mee begeleid door TFTC. Door stage te lopen verhogen je kansen op tewerkstelling.

De stage is een opleiding en wordt niet extra vergoed, maar TFTC geeft aan stagiair(e)s die een opleidingsstage in een droogkuis/nieuwkuis of in een (industriŽle) wasserij volgen €10 per dag met een maximum van €200.

Bij een aanwerving in de wasserijwereld (PC 110) ontvang je het stagebedrag nogmaals als startpremie, waardoor je van de sector maximaal €400 krijgt om goed voorbereid aan de slag te gaan.


ZOEK JE EEN JOB IN DE SECTOR?

Stuur je CV naar Marc Callewaert op info@train4texcare.be
Wij sturen je CV door naar de bedrijven in je buurt met een vacature OF wij sturen jou een mail met de vacatures van bedrijven in je buurt. Jij kiest !